Pelajar UPM sumbang bakti ceriakan persekitaran di Zoo Negara - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mei - Seramai 39 pelajar Kolej Tujuh Belas (K17), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyumbang bakti menjadi sukarelawan menceriakan persekitaran Zoo Negara baru-baru ini.