40 tahun abadikan diri di UPM sebagai staf yang berkaliber - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Mei - Staf Universiti Putra Malaysia (UPM) seakan sukar untuk percaya bahawa telah menghabiskan selama 40 tahun dalam hidup untuk berkhidmat di UPM yang dikenali umum.