UPM tanam 100 Pokok Gutta Percha sempena Hari Telekomunikasi dan Masyarakat Berinformasi Sedunia 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Mei - 26 pelajar sukarelawan Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengambil bahagian menanam 100 anak pokok Gutta Percha Bersempena Hari Telekomunikasi dan Masyarakat Berinformasi Sedunia 2022 di Bukit Ekspo, Pusat Pertanian Putra (PPP) di sini hari ini.