FPV UPM jalin kerjasama industri untuk penyelidikan penyakit khinzir serta demam babi Afrika - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mei - Fakulti Perubatan Veterinar (FPV), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Boehringer Ingelheim Animal Health (BIAH) telah mengadakan pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) pada hari ini untuk penyelidikan penyakit khinzir yang berada di Malaysia termasuk Penyakit Demam Babi Afrika (ASF).