UPM tandatangan MoU bersama The University of Surrey, United Kingdom galak aktiviti penyelidikan bersama - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 25 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan The University of Surrey, United Kingdom dalam rangka kerja menjalinkan kerjasama strategik dalam bidang pengajian akademik dan aktiviti kolaborasi penyelidikan yang melibatkan program pertukaran staf dan pelajar.