UPM sambut Hari Lebah Sedunia peringkat Kebangsaan 2022 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mei: Sambutan Hari Lebah Sedunia Peringkat Kebangsaan tahun 2022 telah dianjurkan di Universiti Putra Malaysia (UPM) bertemakan “KELESTARIAN LEBAH: PEMANGKIN BIODIVERSITI, PENCETUS EKONOMI”.