Fenomena “Domino Tumbang” akibat kekurangan tepung gandum beri kesan pada ekonomi - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mei - Fenomena “Domino Tumbang” akan berlaku kesan kekurangan tepung yang akan menyebabkan kesan ekonomi kepada yang lain secara langsung dan tidak langsung mengulangi krisis beras yang pernah berlaku dahulu walaupun pada ketika itu, Malaysia juga adalah pengeluaran beras.