“Jangan pergi nurseri tanpa pengetahuan”- pakar landskap UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Mei - Memiliki taman mini atau landskap di rumah sudah semestinya akan memberi keindahan pada kediaman masing-masing