Interaksi mudah penuntut,pensyarah - sinar harian, (2009)
Universiti Putra Malaysia(UPM)melancarkan Putra Leraning Management System(putra LMS)bagi membolehkan penuntut berinteraksi dengan pensyarah melalui Internet untuk mendapatkan rujukan dan nota dengan mudah,baru-baru ini.