Permata sukan - Berita Harian, Mohd Faisal Md Noor (2010)
aktif bersukan dan mewakili negara bagi kejohanan besar tidak menjadikan pelajar ijazah Sarjana Muda Komunikasi Korporat, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM), Khairul Ikhsan Shah Kamal Bashah mengabaikan pengajiannya.