Mangsa along enggan beri kerjasama - berita harian, (2009)
Siasatan polis berhubung kes along yang bertindak kejam mengurung dan merantai peminjam yang gagal membayar pinjaman dalam satu kejadian di Taman Perindustrian, Sri Kembangan,bulan lau,terbantut kerana mangsa dan saksi gagal memberi kerjasama.