Cuepacs kaji semula skim perkhidmatan,tangga gaji - sinar harian, nurbaya abdul rezak (2009)
Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam(cuepacs)akan mengkaji semula Skim Perkhidmatan dan Tangga Gaji pekerja sektor awam ynag dilihat sudah tidak relevan lagi.