Inovasi ringan alat kesan kanser - Utusan Malaysia, khairunnisa sulaiman (2009)
Bilangan pesakit kanser yang meningkatkan saban tahun menyebabkan pelbagai langkah perlu dilakukan bagi menangani masalah berkenaan.