UPM pupuk kesedaran kitar semula - Berita Harian , Noor Eszereen Juferi (2010)
Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan program Recycling Rally bagi memupuk kesedaran penjagaan alam sekitar dikalangan warga kampus mereka melalui kitar semula.