USIM jaguh tarik tali IPTA - kosmo (2009)

(untitled)
Pasukan Universiti Sains Islam Malaysia(USIM)mencipta sejarah apabila juara acara tarik tali pada temasya Sukan Staf Antara Institusi Pengajain Tinggi Awam(IPTA)Ke-34 kelmarin.