Siswa,pensyarah sertai sekolah musim panas - kosmo, (2009)
Kursus,seramai 12 orang siswa dan pensyarah pengajian neurosains menyertai Sekolah Musim Panas di Pusat Pengajian Sains Perubatan(PPSP).Kampus Kesihatan,Universiti Sains Malaysia(USM)Kubang Kerian,Kota Bharu selama dua minggu bermula jumaat lalu.