Kempas Dedah Pelajar Pemuliharaan Alam Sekitar - berita harian, norliza abdullah (2009)
Universiti Putra Malaysia menerusi Fakulti Perhutanan yakin pengisian program Kem Pendidikan Alam Sekitar(Kempas)2009 mampu memberi manfaat berterusan kepada generasi muda khususnya pelajar sekolah mengenai kepentingan pemuliharaan alam sekitar.