Penambahbaikan IPT secara berterusan - Berita Harian, Khairina Yasin (2010)
Pengiktirafan Sistem Penarafan Institusi Pengajian tinggi (SETARA) 2009 memberi gambaran sebenar kedudukan dan kualiti institusi pengajian tinggi (IPT) sekaligus membolehkan pengurusannya melakukan penambahbaikan secara berterusan.