IPT perlu mengepalai usaha kerajaan - Utusan Malaysia, (2010)
Sektor pengajian tinggi etempatan digesa agar mengepalai usaha kerajaan dalam mencapai matlamat pembangunan masyarakat mapan pada masa depan.