Selaras kempen kami prihatin - Utusan Malaysia, Sharaimie Shaik Ahmedullah (2010)
Sejak akhir-akhir ini kes pembuangan bayi dan penderaan kanak-kanak semakin banyak diperkatankan media dan masyarakat. Penderitaan dan kesengsaraan kanak-kanak dan bayi yang tidak berdosa ini sangat perit sehingga ada yang hilang nyawa. Ia sungguh meruntun perasaan.