Kondom galak zina? - Utusan Malaysia, Faizatul Farhana Farush Khan (2010)
Sejak kebelakangan ini amalan seks bebas termasuk dikalangan remaja seperti sudah menjadi satu trend. Ada pihak mengatakan kondom yang mudah didapati dan penjualanya yang tidak dikawal menjadi penyumbang kepada peningkatan gejala itu. Benarkah kondom puncanya? Atau ada banyak lagi faktor lain yang mendorong seks diluar ikatan pernikahan?