Pendaftaran pelajar baru IPTA - Berita Harian, Hazwan Mohd Faisal (2010)
Seramai 105,377 pelajar ditawarkan tempat di institusi pengajian tinggi awam (IPTA) seluruh negara bagi sesi kemasukan 2010/2011 dan mereka melapor diri bagi mengikuti pengajian diploma dan ijazah, baru-baru ini.