40 murid sertai Kem Kecemerlanagn UPSR - sinar harian, siti hazlinda tahir (2009)
Seramai 40 murid yang bakal menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah(UPSR)tahun ini menyertai Kem Kecemerlangan UPSRyang dianjurkan oleh Persatuan Bekas Pelajar Sekolah Menengah Teknik(SMT)Melaka (Altima) selama tiga hari.