Kenangan manis 3 pelajar - harian metro, hidayatul akmal ahmad (2009)
"Kami tidak sangka akan ajsi pemenang dalam pertandingan ini kerana semua peserta hebat dan mempunyai peluang cerah untuk memang,"kata Muhammad Ruzaiman Mohd Ismail,16,dari Sekolah Menengah Kebangsaan(SMK)Agama Melor,Kota Bharu,Kelantan yang menjadi johan Kem Pendidikan Alam Semula Jadi 2009(Kempas)di tapak perkhemahan Hutan Simpan Ayer Hitam,dekat sini,semalam.