Meritokrasi beri peluang sama rata kepada pelajar pelbagai kaum - Utusan Malaysia (2010)
Kementerian Pengajian Tinggi ingin merujuk kepada rencana bertajuk Kesan Ketara Meritokrasi ke IPTA yang disarkan dalam Utusan Malaysia semalam.