Kaum India terus terbela - Utusan Malaysia, (2009)
Masyarakat India di negara ini mendapat banyak 'durian runtuh' di bawah pentadbiran Datuk Seri Najib Tun Razak walaupun belian belum mencapai tempoh 100 hari sebagai perdana menteri.