UTP julang Piala Debat Alam Sekitar - Utusan Malaysia, (2010)
Universiti Teknologi Petronas (UTP) muncul juara Pertandingan Debat Alam Sekitar Antara Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2010 di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) si sini hari ini.