Temasya sukan IPTA tetap meriah - kosmo, norzasrudin mohamed nor (2009)
Hasrat tiga atlet olahraga kebangsaan untuk beraksi di stadium Sultan Mizan Zainal Abidin,Gong Badak,Kuala Terengganu tidak kesampaian selepas bumbung stadium itu roboh,selasa lalu,lapor NORZASRUDIN MOHAMED NOR.