Karnival kesedaran pengguna - Metro Ahad, (2010)
Bagi memantapkan lagi kesedaran pengguna terhadap kualiti barangan buatan tempatan, Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) dan Pertubuhan Belia Glokal Wilayah Persekutuan dengan kerjasama Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan beberapa agensi lain mengadakan Karnival Kempen Kuasa Pengguna 2010.