Reputasi cemerlang USM harus dipertahan - berita harian , zainor said (2009)
Kesilapan dalam pengumuman keputusan kemasukan ke Universiti Sains Malaysia(USM)baru-baru ini bukan saja menyebabkan ratusan pelajar serta ibu bapa maereka berasa hampa dan kecewa malah ia memberi ruang kepada pihak tertentu mempersoal kemampuan universiti berkenaan dalam mengendalikan sendiri pemilihan pelajar.