Inovasi Paddy-GIS - berita harian , khairina yasin (2009)
Perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi(ICT)yang kini menguasai dunia membawa kepada penyaluran maklumat canggih, bukan saja bidang pendidikan dan ekonomi malah pertanian.