Skuad UiTM veteran tetap puas - Harian Metro, Nazri Abu Bakar (2010)
Skuad futsal veteran Universiti Teknologi MARA (UiTM) tetap berpuas hati walaupun sekadar muncul naib juara Kejohanan Staf Universiti Staf Malaysia (SUKUM) Ke-35 di Pualau Pinang, baru-baru ini.