UPM bolot dua emas masakan halal - Utusan Malaysia (2009)
Penyertaan sulung Universiti Putra Malaysia (UPM) pada pertandingan Apprentice Chefs di Pusat Konvensyen dan Pameran Matrade (MECC), Kuala Lumpur, baru-baru ini ternyata berbaloi.