Tiga sempel protein dibawa ke ISS - Utusan Malaysia, Mohamad Shofi Mat Isa (2010)
Tiga sampel protein yang dihasilkan seorang saintis tempatan bakal dibawa ke Stesen Angkasa Lepas Antarabangsa (ISS) menerusi kapal angkasa milik Russia, 'Soyuz' September ini.