kakitangan Cofreth tanam 170 pokok - Berita Harian, (2010)
Sebagai salah satu usaha menjadikan alam sekitar lebih hijau, Cofreth (M) Sdn Bhd (Cofreth) menanam 170 pokok yang disumbangkan kaitangannya dalam sambutan Green Finger Day, baru-baru ini.