Curi telur : Bekas buruh UPM - Utusan Malaysia (2010)
Seorang bekas buruh Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini gagal dalam rayuan terhadap pemecatannya 25 tahun lalu kerana didakwa mengambil 120 biji telur bernilai RM9.18 sen dari ladang universiti berkenaan tanpa kebenaran.