Semua 9A+ layak - Berita harian, Nazura Ngah (2010)
Semua pelajar cemerlang yang mendapat keputusan 9A+ dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun lalu ditawarkan biasiswa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) untuk mengikuti pengajian ijazah pertama di dalam dan di luar negara, tanpa mengira kaum.