RM30,000 menanti johan liga bola sepak IPT 2010 - Berita Harian, Nur Ekmal buhary (2010)
Sejumlah 16 pasukan akan berentap pada pusingan akhir liga bola sepak IPT 2010 bagi merebut wang tunai RM30,000 dan piala menteri pengajian tinggi mulai 17 Julai ini.