ubah Silibus tarik Pelajar lelaki - Utusan Malaysia, Rohana Man (2010)
isu pelajar wanita menguasai tempat di institusi pengajian tinggi awam (IPTA) bukan perkara baru. Ia muncul setiap kali pelajar baru mendaftar masuk ke universiti-universiti awam seluruh negara.