Universiti tuntut pelajar transformasi diri - Berita harian, Abdullah Arshad (2010)
Kejayaan 40,506 pelajar baru yang ditawarkan ke program ijazah pertama sesi akademik 2010/2011 Institusi pengajian tinggi awam (IPTA) baru-baru ini adalah hasil titik permulaan kumpulan terpilih dari kalangan terbaik merintis perjuangan dan menggalas tanggungjawab amat besar bukan sahaja kepada diri sendiri malah keluarga, masyarakat dan negara.