Utamakan merit, bidang - Harian Metro, Mohd Saipul Adli Mohamad (2010)
Ketika Konvensyen Parti Prograsif Rakyat (PP) Wilayah Persekutuan 2010 di Dewan Tun Hussein Onn, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pertengahan bulan lalu, ada dua persoalan ditimbulkan Presiden parti itu, Datuk M Kayveas.