Pelajar wanita masih mendominasi UPM - Utusan Malaysia, (2010)
Seramai 5,103 penuntut baru Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mendaftar diri hari ini diwajibkan melauli ujian saringan bagi mengesan influenza A (H1N1) dlaam usaha mengekang penyebaran wabak itu.