Zafril tidak hilang fokus - Mingguan Star, Susan Albert Kassim (2010)
Pembedahan lutut akibat kecederaan ligamen yang dilakukan sejak April lalu menyebabkan atlet olahraga negara, Mohd Zafril Zuslaini terpaksa melupakan hasrat untuk mewakili negara pada Sukan komanwel di New Delhi, India yang bakal berlansung pada Oktober dan Sukan Asia di guangzhou, China November ini.