Kirmizi sore di kelopak sakura - Berita Harian, Zulfazlan Jumrah (2010)
"Semuanya. Apa yang ada di sini kini menjadi milik awak, Furqan." Kata-kata cik Ayoko lewat pertemuan mereka di rumah agam Otosan Tamada yang terletak di Kita-Ibaraki seolah-olah masih bergema di jendela telinganya.