Mencari penyelesaian terbaik bendung gejala seks bebas remaja - Berita Harian, (2010)
Desakan supaya kerajaan menyegerakan pendidikan seks secara formal di sekolah kembali kedengaran apabila kes pembuangan bayi dan gejala seks bebas remaja semakin menjadi-jadi kebelakangan ini. Kejadian terbaru dilaporkan Rabu lalu, dua bayi lelaki ditemui di Rawang dan Seremban.