Fahami tujuan pelajar ke universiti - Utusan Malaysia, Rohana Man (2010)
Pada 3 dan 4 Julai ini sebanyak 105,577 pelajar baru akan mendaftar bagi sesi pengajian Julai 2010 di institusi pengajian tinggi awam (IPTA) seluruh negara.