Piala dunia vs ramadan - Berita Harian, Rashiqah Ilmi Abd Rahim (2010)
Kehangatan perlawanan bola sepak piala dunia 2010 yang bermula 7 Jun lalu terus mewarnai rutin harian sebahagian besar masyarakat dunia dan antara yang menantinya ialah umat Islam negara ini yang memandangkan sukan bola sepak berprestij ini hanya disaksikan empat tahun sekali.