Seminar pengantarabangsaan dan pemasaran KPT - Berita Harizan, Khairina Yasin (2010)
Pembangunan agenda dalam sektor pengajian tinggi bukanlah sesuatu yang baru. Menjadi sebahagian agenda penting dalam Plan Strategik Pengajian Tinggi Negara, ia adalah nadi kepada usaha merealisasikan hasrat menjadikan Malaysia hub pendidikan tinggi negara.