Pelajar pasca siswazah antarabangsa UPM meningkat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 8 Feb- Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatatkan peningkatan pengambilan pelajar pasca siswazah antarabangsa iaitu seramai 432 pelajar pada semester kedua 2011/2012.