Program Gema Budaya dan Warisan gamit lebih 2000 pengunjung - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 25 Jan– Program Gema Budaya Dan Warisan 2010 anjuran Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat sambutan menggalakkan apabila berjaya menarik lebih 2000 pengunjung terdiri daripada warga UPM dan masyarakat setempat.